info@crystal-nekretnine.hr+385 99 21 21 987

Istra

Nekretnine u Istri

Istarski poluotok zadnjih godina postaje atraktivno mjesto za kupnju nekretnine ili zemljsta za gradnju. Ugodna klima, blizina Italije, Slovenije i Austrije, pružaju kupcima mjesto - kojem je pristup međunarodnom prometu, ljetnim događanjima i blizina svih sadržaja - ključno pri odabiru stana ili kuće. Nekretnine u Istri – od stanova, kuća i vila u okolici ili središtu grada, nekretnine prvi red do mora ili luksuzne nekretnine, naša ponuda uključuje cjelokupni spektar najboljih nekretnina koje se trenutno nalaze na tržištu.

Posebno bismo istaknuli nekretnine u Novigradu i nekretnine u Umagu, jednih od najboljih gradova prepunih sadržaja, restorana i konoba, sa specifičnom mediteranskom atmosferom koja privlači kupce iz svih dijelova svijeta. Izgradivost područja buja novim građevinama ili onim tradicionalnim, stoga svatko može uživati u pregledu različitih stilova gradnje i odabira one koja najviše odgovara vlastitim potrebama i zahtjevima. Nekretnine u Novigradu za prodaju spremne su za obilazak, uz pomoć naših agenata koji vam mogu pokazati objekt i informirati vas o svim detaljima.

Za vas smo, također, posebno pripremili i raznovrsnu ponudu u kojoj se nalaze stanovi do 100.000 €. Od stanova u okolici Umaga i Novigrada, središta grada, Buja ili Poreča, izabrati možete svoju malu oazu kojoj se uvijek možete vratiti.

Nekretnine prvi red do mora

Zamislite buđenje uz miris mora i opuštajuću klimu, valove i mediteranska drveća, miris maslina i otvoreni prozor kroz kojeg prolazi lagani vjetar. Upravo takve scene pružaju nekretnine prvi red do mora, smještene uz sam rub plaža. Novigrad i Umag pružaju savršena mjesta za odabir upravo takvih nekretnina, koje mogu oduševiti sve kupce, čak i one najzahtjevnije. Ukoliko vas zanimaju i zemljišta, pružamo detaljne informacije i uvide u dokumentaciju, stoga nam se slobodno možete obratiti s povjerenjem. Osim zemljišta, nekretnine u Novigradu obiluju jedinstvenom arhitekturom, specifičnom za mediteransko podneblje, dok nekretnine prvi red do mora sadrže objekte koje se nalaze širom cijelog poluotoka, a koje možete birati te uživati u šarolikoj ponudi.

Luksuzne nekretnine

Prodaja nekretnina u Novigradu doživljava procvat koji omogućava kupcima fantastičan izbor, upravo u vrijeme kada su cijene nekretnina povoljne te se ulaganje u nekretnine može višestruko isplatiti. Posebno mjesto zauzimaju luksuzne nekretnine u Istri, vrhunski opremljene, atraktivne u lokaciji, raskošne arhitekture i predivnog pogleda za perfektni doživljaj istarskog poluotoka.

Nekretnine Novigrad i nekretnine Umag

Nekretnine na području Istre pružaju širok izbor lokacija i gradova u kojima možete pronaći svoj sljedeći dom. Dugogodišnja tradicija naše agencije osigurala je najbolje položaje, uključujući i veliki izbor stanova u Novigradu, što novogradnje i one tradicionalne. Raznolikost rasporeda prostorija, s pogledom na more, u središtu grada, manje ili veće kvadrature, izbor je zaista prilagođen svakom zahtjevu kupaca. Nekretnine Novigrad i nekretnine Umag naša su područja u kojima ostvarujemo zadovoljstvo klijenata i spajamo želje kupca s našom ponudom.

Osim na području Novigrada i Umaga, naša ponuda uključuje i nekretnine u Bujama, nekretnine u Poreču i nekretnine u Rovinju.

Za vas smo našu ponudu nekretnina u Novigradu organizirali i sortirali u sljedeće:

Naša ponuda uključuje opširne specifikacije svakog objekta, stoga nas slobodno možete kontaktirati ukoliko su vam potrebne dodatne informacije